Bij ons kun je niet alleen terecht voor de installatie van je airco, maar ook voor het belangrijke onderhoud ervan. Wij raden je aan om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan je airconditioningssysteem. Waarom? Door je airco ieder jaar te laten reinigen voorkom je dat eventuele schimmels en bacteriën zich ophopen in de binnen unit. Dus, geen ziektekiemen die via de verdamper van het airco systeem de ruimte in worden geblazen. Een goed onderhouden airco blijft optimaal presteren. En laten we eerlijk zijn, dat is toch onmisbaar tijdens de warme zomermaanden.

Zorgvuldige controle en reiniging

Ons team van ervaren monteurs staat voor je klaar om jouw airco vakkundig te onderhouden. Met hun expertise en kennis van verschillende aircosystemen zorgen ze ervoor dat jouw airco in topconditie blijft. Ze voeren een grondige inspectie uit, reinigen de belangrijke onderdelen en controleren of alles naar behoren functioneert. Zo ben je verzekerd van een airco die efficiënt koelt en verwarmt, energiezuinig werkt en een frisse en gezonde lucht in je ruimte verspreidt.

Prijzen onderhoudspakketten airco

Dan misschien wel het belangrijkste, de prijzen. Wij bieden transparante en betaalbare onderhoudspakketten aan, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een goed onderhouden airco.

  • Prijs single split €119,-

  • Prijs multi split met 2 binnen units €169,-

  • Prijs multi split met 3 binnen units €199,-

  • Prijs 2 single splits bij 1 woning €185,-

Erg vervuilde binnen units wordt een meerprijs van €25,- voor gerekend.

Heb je een condens afvoer pomp in jouw systeem wordt er €25,- per stuk extra voor gerekend.

Dat zijn mooie scherpe prijzen voor het onderhoud van jouw airco. Bovendien is het een slimme investering om de levensduur van je airco te verlengen en het aangename binnenklimaat te behouden.

Direct een onderhoudsafspraak inplannen

Neem geen genoegen met een airco die niet optimaal functioneert. Laat ons ervoor zorgen dat jouw airco in topvorm blijft en neem vandaag nog contact met ons op voor een onderhoudsafspraak. We plannen een afspraak in en komen bij je langs. Blijf koel, fris en comfortabel met ons airco onderhoud!

Wat klanten over ons zeggen

Romy Arink
Romy Arink
2024-01-12
Vanaf de aanvraag tot het installeren een super fijne en goede service. Werkt erg netjes dus wij zijn zeer tevreden. Topbedrijf!!
Seanin Warmerdam
Seanin Warmerdam
2023-12-22
Overlegd en denkt goed mee, werkt heel precies en laat het netjes achter. Kortom een aanrader!
bennie wolterink
bennie wolterink
2023-12-21
Correcte en vriendelijke vakkundige monteurs .Ondanks het slechte weer karwei vakkundig geklaard.Dankjewel Johan.
Marco en Cindy Witteveen-Smit
Marco en Cindy Witteveen-Smit
2023-12-14
Johan heeft vandaag de 2e unit bij ons geplaatst. 4.5Kw Mitsubishi multi split. Zeer netjes gemonteerd en opgeleverd, hij denkt ook goed mee over hoe je het beste de leidingen kunt laten lopen, zo min mogelijk in het zicht. Super blij mee 👍
Adrie Peters
Adrie Peters
2023-12-07
Vandaag 2 airco's laten plaatsen door Johan en zijn collega Lorenzo. Vakwerk afgeleverd, denkt mee en werkt ontzettend netjes. Alles perfect afgewerkt en goede uitleg gekregen over hoe de airco het beste gebruikt kan worden. Kan alleen maar zeggen Airco Gelderland is een aanrader.
Willy Kniest
Willy Kniest
2023-12-05
In juli 2023 laten plaatsen door Johan vooral om mee te verwarmen en zijn zeer tevreden na enkele maanden ervaring te hebben opgedaan met het verwarmen. Scheelt aanzienlijk met het gasverbruik. Ook een snelle reactie bij vragen achteraf via de e-mail.
Bart H
Bart H
2023-11-29
Plaatsing 5kw Mitsubishi Heavy Industries door Johan. Ontzettend tevreden over zijn verrichte werkzaamheden. Verschil tov. een ander bedrijf was dat Johan veel beter meedacht tot de kleinste details. Heel erg bedankt en zeker tot een volgende keer op de bovenverdieping 👍🏼.
Mart Klanderman
Mart Klanderman
2023-11-03
Vakkundige installatie en nemen ruim de tijd om het systeem uit te leggen. De heren gaan ook zeer netjes te werk en laten alles schoon achter.
Fam. Baltussen
Fam. Baltussen
2023-10-30
Johan doet wat hij belooft en weet duidelijk waar hij over praat een echte vakman. ze werken netjes en nemen zelfs het restafval weer mee. Maar Bovenal werken de airco's perfect! Zeker aan te raden.

Meer weten? Neem contact op

We beantwoorden graag al jouw vragen over de aanschaf, montage of onderhoud van een airco. We nemen de mogelijkheden met je door of plannen een afspraak in. Klik op de button hieronder om het contactformulier in te vullen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het hele jaar door van optimaal comfort te genieten.