Bij ons kun je niet alleen terecht voor de installatie van je airco, maar ook voor het belangrijke onderhoud ervan. Wij raden je aan om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan je airconditioningssysteem. Waarom? Door je airco ieder jaar te laten reinigen voorkom je dat eventuele schimmels en bacteriën zich ophopen in de binnen unit. Dus, geen ziektekiemen die via de verdamper van het airco systeem de ruimte in worden geblazen. Een goed onderhouden airco blijft optimaal presteren. En laten we eerlijk zijn, dat is toch onmisbaar tijdens de warme zomermaanden.

Zorgvuldige controle en reiniging

Ons team van ervaren monteurs staat voor je klaar om jouw airco vakkundig te onderhouden. Met hun expertise en kennis van verschillende aircosystemen zorgen ze ervoor dat jouw airco in topconditie blijft. Ze voeren een grondige inspectie uit, reinigen de belangrijke onderdelen en controleren of alles naar behoren functioneert. Zo ben je verzekerd van een airco die efficiënt koelt en verwarmt, energiezuinig werkt en een frisse en gezonde lucht in je ruimte verspreidt.

Prijzen onderhoudspakketten airco

Dan misschien wel het belangrijkste, de prijzen. Wij bieden transparante en betaalbare onderhoudspakketten aan, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een goed onderhouden airco.

  • Prijs single split €109,-
  • Prijs multi split met 2 binnen units €149,-

  • Prijs multi split met 3 binnen units €179,-
  • Prijs 2 single splits bij 1 woning €175,-

Dat zijn mooie scherpe prijzen voor het onderhoud van jouw airco. Bovendien is het een slimme investering om de levensduur van je airco te verlengen en het aangename binnenklimaat te behouden.

Direct een onderhoudsafspraak inplannen

Neem geen genoegen met een airco die niet optimaal functioneert. Laat ons ervoor zorgen dat jouw airco in topvorm blijft en neem vandaag nog contact met ons op voor een onderhoudsafspraak. We plannen een afspraak in en komen bij je langs. Blijf koel, fris en comfortabel met ons airco onderhoud!

Wat klanten over ons zeggen

Mart Klanderman
Mart Klanderman
2023-11-03
Vakkundige installatie en nemen ruim de tijd om het systeem uit te leggen. De heren gaan ook zeer netjes te werk en laten alles schoon achter.
Fam. Baltussen
Fam. Baltussen
2023-10-30
Johan doet wat hij belooft en weet duidelijk waar hij over praat een echte vakman. ze werken netjes en nemen zelfs het restafval weer mee. Maar Bovenal werken de airco's perfect! Zeker aan te raden.
Kjell Rexwinkel
Kjell Rexwinkel
2023-10-12
Gisteren hebben Johan en collega 2 airco's bij ons geplaatst, 1 in de woonkamer en 1 op zolder. Top service, alles gaat in overleg en volgens afspraak. Werken netjes, en de leidingen etc worden ook netjes weg gewerkt!
Wim Veldhorst
Wim Veldhorst
2023-10-05
Goed advies aan huis en daarna snel een uitgebreide offerte met kwalitatief goede units tegen concurrerende prijzen. Geen aanbetaling nodig en montagetermijn op afspraak. De montage en inbedrijfstelling was snel en nauwkeurig. Kortom, dit bedrijf is een absolute aanrader.
Anjo Visschers
Anjo Visschers
2023-10-01
Goed geïnstalleerd, met duidelijke uitleg. En alles weer netjes opgeruimd. Gerrit en Anjo Visschers
Rob Kreileman
Rob Kreileman
2023-09-28
Vandaag heeft Johan bij ons een airco geplaatst en wij zijn uitermate tevreden hierover. Hij denkt met je mee en levert perfect werk af. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
patrick guley
patrick guley
2023-09-05
Johan denkt goed mee, werkt netjes en geeft goede uitleg na plaatsing. Een vakman!
Wim Wilmers
Wim Wilmers
2023-09-01
We hebben Johan per mail benaderd en we kregen al heel snel antwoord en een prijsafspraak die ons zeker aansprak. Vandaag de installatie. Johan werkt super netjes, laat niets achter en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Duidelijk dat hij een vakman is. Ook in de omgang een plezierig persoon om over de vloer te hebben. Een ondernemer met liefde voor zijn werk en die zijn gemaakte afspraken nakomt. Niet gek dat deze man het druk heeft.
David Philippe Botteram
David Philippe Botteram
2023-08-31
Johan is een vakman. Werkt zeer netjes en komt de gemaakte afspraken na. Ik heb de airco's hangen zoals we vooraf besproken hebben. Heeft de tijd genomen om het goed uit te voeren ondanks de wat lastige bochtjes. Aan het einde nog een duidelijke uitleg gegeven en hulp met het installeren van de app. Zelf heb ik nog een koppeling gemaakt met Googlehome en kan de airco's nu aansturen met spraak "hey google" en Googleroutines. Ben er blij mee hoe het resultaat is en kan hem zeker aanbevelen
Mark Machielse
Mark Machielse
2023-08-17
Twee airco's laten plaatsen in de boerderij met best wel wat uitdagingen. Ik kan niet anders zeggen dan Top uitgevoerd! Deskundige mensen en topkwaliteit apparatuur! Zeker een aanrader.

Meer weten? Neem contact op

We beantwoorden graag al jouw vragen over de aanschaf, montage of onderhoud van een airco. We nemen de mogelijkheden met je door of plannen een afspraak in. Klik op de button hieronder om het contactformulier in te vullen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het hele jaar door van optimaal comfort te genieten.