Voordat je zaken met Airco Gelderland gaat doen ben je vast benieuwd naar het gezicht achter het bedrijf, dus laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Johan Westerveld, een hardwerkende ondernemer met oog voor elk detail. Met trots kan ik zeggen dat ik al sinds 2007 in het bezit ben van certificaten op het gebied van koeltechniek, elektrisch schakelen en F-gassen (toen nog beter bekend als STEK). Waar ik voorheen biertapinstallaties in cafés gereed maakte (uiteraard met de nodige koeling), werk ik sinds 2018 als zelfstandige. En hoewel ik geen vast personeel heb, huur ik regelmatig een ervaren ZZP’er in om mij te helpen bij de montage van airco’s. Wel zo handig én gezellig! 2021 was het jaar dat ik Airco Gelderland heb opgericht, net voor alle gekte van de stijgende gasprijzen. Dus hup, handen uit de mouwen en knallen maar.

Een vakman die gaat voor kwaliteit

Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik het leveren van kwaliteit. Ik zet me met volle toewijding in om ervoor te zorgen dat elke klant een uitstekende service en een prachtig resultaat krijgt. Ik ben enorm secuur en let op de kleinste details. Alles moet perfect zijn en ik streef er naar om dat te bereiken. Een klant zei laatst nog ‘Johan, jij hebt oog voor perfectie’. Dat is een prachtig compliment om te krijgen. En dat maakt mijn werk ook zo leuk, het contact met de klanten, het adviseren, installatiewerk, controles en meer. Dus als je op zoek bent naar een airco-installateur die met passie en precisie te werk gaat, dan ben je bij Airco Gelderland aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om jouw ruimte heerlijk koel te maken in de zomer en behaaglijk warm in de koude wintermaanden!

Airco Gelderland - maak kennis met JohanAirco Gelderland - maak kennis met Johan Westerveld

Slide om te zien dat we ook hard aan het werk zijn!

Wat klanten over ons zeggen

Mart Klanderman
Mart Klanderman
2023-11-03
Vakkundige installatie en nemen ruim de tijd om het systeem uit te leggen. De heren gaan ook zeer netjes te werk en laten alles schoon achter.
Fam. Baltussen
Fam. Baltussen
2023-10-30
Johan doet wat hij belooft en weet duidelijk waar hij over praat een echte vakman. ze werken netjes en nemen zelfs het restafval weer mee. Maar Bovenal werken de airco's perfect! Zeker aan te raden.
Kjell Rexwinkel
Kjell Rexwinkel
2023-10-12
Gisteren hebben Johan en collega 2 airco's bij ons geplaatst, 1 in de woonkamer en 1 op zolder. Top service, alles gaat in overleg en volgens afspraak. Werken netjes, en de leidingen etc worden ook netjes weg gewerkt!
Wim Veldhorst
Wim Veldhorst
2023-10-05
Goed advies aan huis en daarna snel een uitgebreide offerte met kwalitatief goede units tegen concurrerende prijzen. Geen aanbetaling nodig en montagetermijn op afspraak. De montage en inbedrijfstelling was snel en nauwkeurig. Kortom, dit bedrijf is een absolute aanrader.
Anjo Visschers
Anjo Visschers
2023-10-01
Goed geïnstalleerd, met duidelijke uitleg. En alles weer netjes opgeruimd. Gerrit en Anjo Visschers
Rob Kreileman
Rob Kreileman
2023-09-28
Vandaag heeft Johan bij ons een airco geplaatst en wij zijn uitermate tevreden hierover. Hij denkt met je mee en levert perfect werk af. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
patrick guley
patrick guley
2023-09-05
Johan denkt goed mee, werkt netjes en geeft goede uitleg na plaatsing. Een vakman!
Wim Wilmers
Wim Wilmers
2023-09-01
We hebben Johan per mail benaderd en we kregen al heel snel antwoord en een prijsafspraak die ons zeker aansprak. Vandaag de installatie. Johan werkt super netjes, laat niets achter en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Duidelijk dat hij een vakman is. Ook in de omgang een plezierig persoon om over de vloer te hebben. Een ondernemer met liefde voor zijn werk en die zijn gemaakte afspraken nakomt. Niet gek dat deze man het druk heeft.
David Philippe Botteram
David Philippe Botteram
2023-08-31
Johan is een vakman. Werkt zeer netjes en komt de gemaakte afspraken na. Ik heb de airco's hangen zoals we vooraf besproken hebben. Heeft de tijd genomen om het goed uit te voeren ondanks de wat lastige bochtjes. Aan het einde nog een duidelijke uitleg gegeven en hulp met het installeren van de app. Zelf heb ik nog een koppeling gemaakt met Googlehome en kan de airco's nu aansturen met spraak "hey google" en Googleroutines. Ben er blij mee hoe het resultaat is en kan hem zeker aanbevelen
Mark Machielse
Mark Machielse
2023-08-17
Twee airco's laten plaatsen in de boerderij met best wel wat uitdagingen. Ik kan niet anders zeggen dan Top uitgevoerd! Deskundige mensen en topkwaliteit apparatuur! Zeker een aanrader.

Meer weten? Neem contact op

We beantwoorden graag al jouw vragen over de aanschaf, montage of onderhoud van een airco. We nemen de mogelijkheden met je door of plannen een afspraak in. Klik op de button hieronder om het contactformulier in te vullen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het hele jaar door van optimaal comfort te genieten.