Voordat je zaken met Airco Gelderland gaat doen ben je vast benieuwd naar het gezicht achter het bedrijf, dus laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Johan Westerveld, een hardwerkende ondernemer met oog voor elk detail. Met trots kan ik zeggen dat ik al sinds 2007 in het bezit ben van certificaten op het gebied van koeltechniek, elektrisch schakelen en F-gassen (toen nog beter bekend als STEK). Waar ik voorheen biertapinstallaties in cafés gereed maakte (uiteraard met de nodige koeling), werk ik sinds 2018 als zelfstandige. En hoewel ik geen vast personeel heb, huur ik regelmatig een ervaren ZZP’er in om mij te helpen bij de montage van airco’s. Wel zo handig én gezellig! 2021 was het jaar dat ik Airco Gelderland heb opgericht, net voor alle gekte van de stijgende gasprijzen. Dus hup, handen uit de mouwen en knallen maar.

Een vakman die gaat voor kwaliteit

Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik het leveren van kwaliteit. Ik zet me met volle toewijding in om ervoor te zorgen dat elke klant een uitstekende service en een prachtig resultaat krijgt. Ik ben enorm secuur en let op de kleinste details. Alles moet perfect zijn en ik streef er naar om dat te bereiken. Een klant zei laatst nog ‘Johan, jij hebt oog voor perfectie’. Dat is een prachtig compliment om te krijgen. En dat maakt mijn werk ook zo leuk, het contact met de klanten, het adviseren, installatiewerk, controles en meer. Dus als je op zoek bent naar een airco-installateur die met passie en precisie te werk gaat, dan ben je bij Airco Gelderland aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om jouw ruimte heerlijk koel te maken in de zomer en behaaglijk warm in de koude wintermaanden!

Airco Gelderland - maak kennis met JohanAirco Gelderland - maak kennis met Johan Westerveld

Slide om te zien dat we ook hard aan het werk zijn!

Wat klanten over ons zeggen

Romy Arink
Romy Arink
2024-01-12
Vanaf de aanvraag tot het installeren een super fijne en goede service. Werkt erg netjes dus wij zijn zeer tevreden. Topbedrijf!!
Seanin Warmerdam
Seanin Warmerdam
2023-12-22
Overlegd en denkt goed mee, werkt heel precies en laat het netjes achter. Kortom een aanrader!
bennie wolterink
bennie wolterink
2023-12-21
Correcte en vriendelijke vakkundige monteurs .Ondanks het slechte weer karwei vakkundig geklaard.Dankjewel Johan.
Marco en Cindy Witteveen-Smit
Marco en Cindy Witteveen-Smit
2023-12-14
Johan heeft vandaag de 2e unit bij ons geplaatst. 4.5Kw Mitsubishi multi split. Zeer netjes gemonteerd en opgeleverd, hij denkt ook goed mee over hoe je het beste de leidingen kunt laten lopen, zo min mogelijk in het zicht. Super blij mee 👍
Adrie Peters
Adrie Peters
2023-12-07
Vandaag 2 airco's laten plaatsen door Johan en zijn collega Lorenzo. Vakwerk afgeleverd, denkt mee en werkt ontzettend netjes. Alles perfect afgewerkt en goede uitleg gekregen over hoe de airco het beste gebruikt kan worden. Kan alleen maar zeggen Airco Gelderland is een aanrader.
Willy Kniest
Willy Kniest
2023-12-05
In juli 2023 laten plaatsen door Johan vooral om mee te verwarmen en zijn zeer tevreden na enkele maanden ervaring te hebben opgedaan met het verwarmen. Scheelt aanzienlijk met het gasverbruik. Ook een snelle reactie bij vragen achteraf via de e-mail.
Bart H
Bart H
2023-11-29
Plaatsing 5kw Mitsubishi Heavy Industries door Johan. Ontzettend tevreden over zijn verrichte werkzaamheden. Verschil tov. een ander bedrijf was dat Johan veel beter meedacht tot de kleinste details. Heel erg bedankt en zeker tot een volgende keer op de bovenverdieping 👍🏼.
Mart Klanderman
Mart Klanderman
2023-11-03
Vakkundige installatie en nemen ruim de tijd om het systeem uit te leggen. De heren gaan ook zeer netjes te werk en laten alles schoon achter.
Fam. Baltussen
Fam. Baltussen
2023-10-30
Johan doet wat hij belooft en weet duidelijk waar hij over praat een echte vakman. ze werken netjes en nemen zelfs het restafval weer mee. Maar Bovenal werken de airco's perfect! Zeker aan te raden.

Meer weten? Neem contact op

We beantwoorden graag al jouw vragen over de aanschaf, montage of onderhoud van een airco. We nemen de mogelijkheden met je door of plannen een afspraak in. Klik op de button hieronder om het contactformulier in te vullen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het hele jaar door van optimaal comfort te genieten.