Vakkundige montage van jouw airco

Je staat op het punt om een airco aan te schaffen of je hebt er al een en bent op zoek naar een partij die de airco bij jou thuis of op kantoor kan installeren. Waarom wij de perfecte keuze zijn voor het installeren van jouw airconditioningsysteem? Dat vertellen we je graag.

Geef alles uit handen aan onze ervaren monteurs

Jij hoeft je geen zorgen te maken over het plaatsen van jouw airco, want wij van Airco Gelderland garanderen een vakkundige montage. Onze ervaren monteurs nemen alle zorgen uit handen, zodat jouw airco systeem perfect op maat wordt geïnstalleerd. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons centraal. We denken altijd met jou mee in een passende oplossing, zo kunnen we kabels mooi wegwerken en de airco leveren in een kleur passend bij de muur. Het oog wil natuurlijk ook wat! En het beste van alles? Schaf je bij ons een airco aan, dan is de volledige installatie inbegrepen.

BRL100 en BRL200- gecertificeerd, maar wat is het?

Laten we eens wat dieper ingaan op de certificeringen. Elk bedrijf dat werkzaamheden met F-gassen verricht moet in het bezit zijn van het BRL100 bedrijfscertificaat, wij dus ook. Jaarlijks laten wij ons gereedschap keuren en maken wij gebruik van speciale software die voldoet aan de strenge eisen van de DEKRA. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en werken altijd volgens de geldende regels en voorschriften. Zo kunnen we jou de beste service en resultaten garanderen.

Daarnaast hebben we onze monteurs ook de persoonsgebonden BRL200-certificering. Dit houdt in dat onze monteurs precies weten waar ze mee bezig zijn als het gaat om koeltechnische handelingen. Ze hebben diepgaande kennis van hoe koelsystemen werken en kunnen deze op de juiste manier installeren en onderhouden. Of het nu gaat om het plaatsen van de airco-unit of het zorgvuldig leggen van de leidingen, onze experts weten precies wat er moet gebeuren.

Standaard montage van jouw airco

Benieuwd hoe het pakket van een standaardmontage eruitziet? Wij sommen de werkzaamheden hieronder voor je op:

  • Het plaatsen van een 5 meter lange leiding met een net afgewerkte witte goot, zodat alles er strak uitziet.
  • Om jouw airconditioningsysteem te ondersteunen, installeren we een muursteun of bigfoots, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit.
  • De voedingskabel sluiten we voor je aan op een geaard stopcontact. Zorg ervoor dat er binnen een straal van 5 meter een geschikt stopcontact aanwezig is.
  • Het boren van gaten in muren van baksteen, hout en gips is voor ons geen probleem. Moeten we boren in een betonnen vloer, dan geldt hiervoor een meerprijs.
  • Onze standaardmontage is beschikbaar binnen een straal van 40 km óf 45 minuten rijden vanaf Varsseveld.

Afwijken van de standaardmontage is uiteraard geen probleem. Bespreek dit wel even van tevoren om overeen te komen. Eventueel kan hier een meerprijs voor gerekend worden.

Wat klanten over ons zeggen

Romy Arink
Romy Arink
2024-01-12
Vanaf de aanvraag tot het installeren een super fijne en goede service. Werkt erg netjes dus wij zijn zeer tevreden. Topbedrijf!!
Seanin Warmerdam
Seanin Warmerdam
2023-12-22
Overlegd en denkt goed mee, werkt heel precies en laat het netjes achter. Kortom een aanrader!
bennie wolterink
bennie wolterink
2023-12-21
Correcte en vriendelijke vakkundige monteurs .Ondanks het slechte weer karwei vakkundig geklaard.Dankjewel Johan.
Marco en Cindy Witteveen-Smit
Marco en Cindy Witteveen-Smit
2023-12-14
Johan heeft vandaag de 2e unit bij ons geplaatst. 4.5Kw Mitsubishi multi split. Zeer netjes gemonteerd en opgeleverd, hij denkt ook goed mee over hoe je het beste de leidingen kunt laten lopen, zo min mogelijk in het zicht. Super blij mee 👍
Adrie Peters
Adrie Peters
2023-12-07
Vandaag 2 airco's laten plaatsen door Johan en zijn collega Lorenzo. Vakwerk afgeleverd, denkt mee en werkt ontzettend netjes. Alles perfect afgewerkt en goede uitleg gekregen over hoe de airco het beste gebruikt kan worden. Kan alleen maar zeggen Airco Gelderland is een aanrader.
Willy Kniest
Willy Kniest
2023-12-05
In juli 2023 laten plaatsen door Johan vooral om mee te verwarmen en zijn zeer tevreden na enkele maanden ervaring te hebben opgedaan met het verwarmen. Scheelt aanzienlijk met het gasverbruik. Ook een snelle reactie bij vragen achteraf via de e-mail.
Bart H
Bart H
2023-11-29
Plaatsing 5kw Mitsubishi Heavy Industries door Johan. Ontzettend tevreden over zijn verrichte werkzaamheden. Verschil tov. een ander bedrijf was dat Johan veel beter meedacht tot de kleinste details. Heel erg bedankt en zeker tot een volgende keer op de bovenverdieping 👍🏼.
Mart Klanderman
Mart Klanderman
2023-11-03
Vakkundige installatie en nemen ruim de tijd om het systeem uit te leggen. De heren gaan ook zeer netjes te werk en laten alles schoon achter.
Fam. Baltussen
Fam. Baltussen
2023-10-30
Johan doet wat hij belooft en weet duidelijk waar hij over praat een echte vakman. ze werken netjes en nemen zelfs het restafval weer mee. Maar Bovenal werken de airco's perfect! Zeker aan te raden.

Vraag direct een offerte aan voor jouw unieke situatie.

Natuurlijk begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom leveren we graag maatwerk. Klik op de button hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen. In de meeste gevallen plannen we een afspraak in om bij jou op locatie langs te komen. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van de situatie en kunnen we de omvang van de installatiewerkzaamheden inschatten. Wist je dat we ook een inventarisatie kunnen doen aan de hand van foto’s of een online videocall?!  Zodra we alles in kaart hebben gebracht, ontvang jij van ons een vrijblijvende offerte. Bij een akkoord, staan we snel voor je klaar om jouw airco te installeren. We hanteren korte wachttijden, dus je kunt binnen no-time genieten van een heerlijk koel klimaat in jouw ruimte.