Vakkundige montage van jouw airco

Je staat op het punt om een airco aan te schaffen of je hebt er al een en bent op zoek naar een partij die de airco bij jou thuis of op kantoor kan installeren. Waarom wij de perfecte keuze zijn voor het installeren van jouw airconditioningsysteem? Dat vertellen we je graag.

Geef alles uit handen aan onze ervaren monteurs

Jij hoeft je geen zorgen te maken over het plaatsen van jouw airco, want wij van Airco Gelderland garanderen een vakkundige montage. Onze ervaren monteurs nemen alle zorgen uit handen, zodat jouw airco systeem perfect op maat wordt geïnstalleerd. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons centraal. We denken altijd met jou mee in een passende oplossing, zo kunnen we kabels mooi wegwerken en de airco leveren in een kleur passend bij de muur. Het oog wil natuurlijk ook wat! En het beste van alles? Schaf je bij ons een airco aan, dan is de volledige installatie inbegrepen.

BRL100 en BRL200- gecertificeerd, maar wat is het?

Laten we eens wat dieper ingaan op de certificeringen. Elk bedrijf dat werkzaamheden met F-gassen verricht moet in het bezit zijn van het BRL100 bedrijfscertificaat, wij dus ook. Jaarlijks laten wij ons gereedschap keuren en maken wij gebruik van speciale software die voldoet aan de strenge eisen van de DEKRA. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en werken altijd volgens de geldende regels en voorschriften. Zo kunnen we jou de beste service en resultaten garanderen.

Daarnaast hebben we onze monteurs ook de persoonsgebonden BRL200-certificering. Dit houdt in dat onze monteurs precies weten waar ze mee bezig zijn als het gaat om koeltechnische handelingen. Ze hebben diepgaande kennis van hoe koelsystemen werken en kunnen deze op de juiste manier installeren en onderhouden. Of het nu gaat om het plaatsen van de airco-unit of het zorgvuldig leggen van de leidingen, onze experts weten precies wat er moet gebeuren.

Standaard montage van jouw airco

Benieuwd hoe het pakket van een standaardmontage eruitziet? Wij sommen de werkzaamheden hieronder voor je op:

  • Het plaatsen van een 5 meter lange leiding met een net afgewerkte witte goot, zodat alles er strak uitziet.
  • Om jouw airconditioningsysteem te ondersteunen, installeren we een muursteun of bigfoots, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit.
  • De voedingskabel sluiten we voor je aan op een geaard stopcontact. Zorg ervoor dat er binnen een straal van 5 meter een geschikt stopcontact aanwezig is.
  • Het boren van gaten in muren van baksteen, hout en gips is voor ons geen probleem. Moeten we boren in een betonnen vloer, dan geldt hiervoor een meerprijs.
  • Onze standaardmontage is beschikbaar binnen een straal van 40 km óf 45 minuten rijden vanaf Varsseveld.

Afwijken van de standaardmontage is uiteraard geen probleem. Bespreek dit wel even van tevoren om overeen te komen. Eventueel kan hier een meerprijs voor gerekend worden.

Wat klanten over ons zeggen

Mart Klanderman
Mart Klanderman
2023-11-03
Vakkundige installatie en nemen ruim de tijd om het systeem uit te leggen. De heren gaan ook zeer netjes te werk en laten alles schoon achter.
Fam. Baltussen
Fam. Baltussen
2023-10-30
Johan doet wat hij belooft en weet duidelijk waar hij over praat een echte vakman. ze werken netjes en nemen zelfs het restafval weer mee. Maar Bovenal werken de airco's perfect! Zeker aan te raden.
Kjell Rexwinkel
Kjell Rexwinkel
2023-10-12
Gisteren hebben Johan en collega 2 airco's bij ons geplaatst, 1 in de woonkamer en 1 op zolder. Top service, alles gaat in overleg en volgens afspraak. Werken netjes, en de leidingen etc worden ook netjes weg gewerkt!
Wim Veldhorst
Wim Veldhorst
2023-10-05
Goed advies aan huis en daarna snel een uitgebreide offerte met kwalitatief goede units tegen concurrerende prijzen. Geen aanbetaling nodig en montagetermijn op afspraak. De montage en inbedrijfstelling was snel en nauwkeurig. Kortom, dit bedrijf is een absolute aanrader.
Anjo Visschers
Anjo Visschers
2023-10-01
Goed geïnstalleerd, met duidelijke uitleg. En alles weer netjes opgeruimd. Gerrit en Anjo Visschers
Rob Kreileman
Rob Kreileman
2023-09-28
Vandaag heeft Johan bij ons een airco geplaatst en wij zijn uitermate tevreden hierover. Hij denkt met je mee en levert perfect werk af. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
patrick guley
patrick guley
2023-09-05
Johan denkt goed mee, werkt netjes en geeft goede uitleg na plaatsing. Een vakman!
Wim Wilmers
Wim Wilmers
2023-09-01
We hebben Johan per mail benaderd en we kregen al heel snel antwoord en een prijsafspraak die ons zeker aansprak. Vandaag de installatie. Johan werkt super netjes, laat niets achter en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Duidelijk dat hij een vakman is. Ook in de omgang een plezierig persoon om over de vloer te hebben. Een ondernemer met liefde voor zijn werk en die zijn gemaakte afspraken nakomt. Niet gek dat deze man het druk heeft.
David Philippe Botteram
David Philippe Botteram
2023-08-31
Johan is een vakman. Werkt zeer netjes en komt de gemaakte afspraken na. Ik heb de airco's hangen zoals we vooraf besproken hebben. Heeft de tijd genomen om het goed uit te voeren ondanks de wat lastige bochtjes. Aan het einde nog een duidelijke uitleg gegeven en hulp met het installeren van de app. Zelf heb ik nog een koppeling gemaakt met Googlehome en kan de airco's nu aansturen met spraak "hey google" en Googleroutines. Ben er blij mee hoe het resultaat is en kan hem zeker aanbevelen
Mark Machielse
Mark Machielse
2023-08-17
Twee airco's laten plaatsen in de boerderij met best wel wat uitdagingen. Ik kan niet anders zeggen dan Top uitgevoerd! Deskundige mensen en topkwaliteit apparatuur! Zeker een aanrader.

Vraag direct een offerte aan voor jouw unieke situatie.

Natuurlijk begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom leveren we graag maatwerk. Klik op de button hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen. In de meeste gevallen plannen we een afspraak in om bij jou op locatie langs te komen. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van de situatie en kunnen we de omvang van de installatiewerkzaamheden inschatten. Wist je dat we ook een inventarisatie kunnen doen aan de hand van foto’s of een online videocall?!  Zodra we alles in kaart hebben gebracht, ontvang jij van ons een vrijblijvende offerte. Bij een akkoord, staan we snel voor je klaar om jouw airco te installeren. We hanteren korte wachttijden, dus je kunt binnen no-time genieten van een heerlijk koel klimaat in jouw ruimte.